Vodstvena ekipa

Direktor: Roman Lisac

kontakt: roman.lisac@petrol.olimpija.com

Asistentka direktorja: Nataša Pavkov

Nataša Pavkov se je klubu pridružila pred začetkom sezone 2017/18, ko je znotraj klubskih struktur zavel nov veter in opravlja vlogo asistentke direktorja kluba Romana Lisca, kar vključuje koordinacijo operativnih aktivnosti ter logistike celotnega kluba. Ob svojem prihodu je v klub vnesla izkušnje s področja organizacije v športu ter marketinga in tržnih raziskav. Med drugim je vrsto let opravljala operativna dela v vlogi koordinatorja pisarn in vodje marketinga Lige ABA.

kontakt: natasa.pavkov@petrol.olimpija.com

Vodja financ: Nataša Peternelj

Nataša Peternelj deluje v KK Olimpiji od leta 1996, ko se je ekipi pridružila kot poslovna sekretarka. Od leta 2003 v klubu skrbi za finančno poslovanje.

kontakt: natasa.peternelj@petrol.olimpija.com

Vodja prodaje: Darja Hočevar Mlinarič

Darja Hočevar Mlinarič se je klubu pridružila v sezoni 2010/2011, ko se je takratna Union Olimpija preselila v dvorano Stožice. Sprva je pomagala pri trženju poslovnih lož za tekme Evrolige in skrbela za uspešen potek dogodkov v ložah, catering in hostesno službo. Kmalu je prevzela tudi številne zadolžitve, povezane s prodajo sezonskih vstopnic, paketov in posameznih vstopnic.

Darja je zadolžena za odnose s ključnimi strankami in pokrovitelji. Skrbi tudi za spletno prodajo uradnih klubskih artiklov ter koordinacijo prodaje na tekmah.

kontakt: darja@petrol.olimpija.com

 

Predstavnik za odnose z javnostmi: Tine Ružič

Tine Ružič je s košarko povezan že od malih nog. Po aktivnem igranju je v novinarske vode prešel s pisanjem prispevkov na slovenskih košarkarskih spletnih portalih, leta 2012 pa se je pridružil ekipi za odnose z javnostmi na Košarkarski zvezi Slovenije. Leta 2016 je prevzel komunikacije Košarkarskega društva Ilirija, minulo sezono pa je kot predstavnik za odnose z javnostmi deloval v KK Sixt Primorska. Ekipi Petrol Olimpije se je pridružil pred začetkom sezone 2018/19.

kontakt: tine.ruzic@petrol.olimpija.com ali +386 (0) 40 705 424 ali + 386 (0)31 810 896

 

Ekonom: Frenk Mirnik

Franci Mirnik v klubu skrbi za urejenost voznega parka, nujna popravila in tehniko v pisarnah KK Olimpije. Frenk je vedno na voljo igralcem za pomoč pri urejanju stanovanj, ki jih klub za njih najema in ureja.

kontakt: frenk@petrol.olimpija.com

Ekonom: Mitja Tršelič

Mitja Tršelič v klubu deluje že dve desetletji. V zadnjih sezonah skrbi za dvorano in športno opremo članske ekipe Petrol Olimpije.

kontakt: mitja.trselic@petrol.olimpija.com