Vodstvena ekipa

Direktor: Roman Lisac

kontakt: roman.lisac@petrol.olimpija.com

Vodja financ: Nataša Peternelj

Nataša Peternelj deluje v KK Olimpiji od leta 1996, ko se je ekipi pridružila kot poslovna sekretarka. Od leta 2003 v klubu skrbi za finančno poslovanje.

kontakt: natasa.peternelj@petrol.olimpija.com

Vodja prodaje: Darja Hočevar Mlinarič

Darja Hočevar Mlinarič se je klubu pridružila v sezoni 2010/2011, ko se je takratna Union Olimpija preselila v dvorano Stožice. Sprva je pomagala pri trženju poslovnih lož za tekme Evrolige in skrbela za uspešen potek dogodkov v ložah, catering in hostesno službo. Kmalu je prevzela tudi številne zadolžitve, povezane s prodajo sezonskih vstopnic, paketov in posameznih vstopnic.

Darja je zadolžena za odnose s ključnimi strankami in pokrovitelji. Skrbi tudi za spletno prodajo uradnih klubskih artiklov ter koordinacijo prodaje na tekmah.

kontakt: darja@petrol.olimpija.com

Tajništvo: Jasmina Maček

Jasmina Maček se je klubu pridružila leta 2003. Zadolžena je za tajniška opravila ter koordinacijo logistike članske ekipe in mlajših selekcij.

kontakt: jasmina.macek@petrol.olimpija.com

Odnosi z javnostmi: Matej Bergant

Matej Bergant se je klubu pridružil še v študentskih letih in sicer v začetku sezone 2008/2009. Začel je kot pomočnik vodji komunikacij in marketinga. Od začetka sezone 2013/2014 je zadolžen za stike z javnostmi, urejanje klubskih spletnih strani, socialnih profilov in video vsebine. Zadolžen je tudi za del organizacije tekem in koordinacijo logistike prvega moštva. Sodeluje pri pripravi marketinških aktivnosti kluba in organizaciji off-court dogodkov. Skrbi tudi za sprejem, spremstvo in koordinacijo logistike ekip, ki jih Petrol Olimpija gosti v Ljubljani. Na potovanjih članske ekipe opravlja funkcijo uradnega predstavnika kluba in team managerja.

kontakt: matej.bergant@petrol.olimpija.com

Ekonom: Frenk Mirnik

Franci Mirnik v klubu skrbi za urejenost voznega parka, nujna popravila in tehniko v pisarnah KK Olimpije. Frenk je vedno na voljo igralcem za pomoč pri urejanju stanovanj, ki jih klub za njih najema in ureja.

kontakt: frenk@petrol.olimpija.com

Ekonom: Mitja Tršelič

Mitja Tršelič v klubu deluje že dve desetletji. V zadnjih sezonah skrbi za dvorano in športno opremo članske ekipe Petrol Olimpije.

kontakt: mitja.trselic@petrol.olimpija.com