PRAVILA IGRE UNIONOV KAVČ SELEKTOR

Organizator nagradne igre

UNIONOV KAVČ SELEKTOR

je Košarkarski klub Olimpija Ljubljana (v nadaljevanju: Organizator), s pokroviteljstvom podjetja Pivovarna Union d.d., Pivovarniška ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija, (v nadaljevanju: Pokrovitelj). Nagradna igra se bo pričela 1.10. 2015 in bo trajala do zadnje domače odigrane tekme v sezoni 2015-2016.

1. Pogoji sodelovanja

V igri lahko sodelujejo osebe, ki imajo veljavno kupljeno vstopnico, posamezno, sezonsko ali paketno in morajo biti fizično prisotni na tekmi, kjer poteka žreb in nagradna igra.

2. Potek nagradne igre

Nagradna igra poteka v Dvorani Stožice na vseh domačih tekmah KK Union Olimpije. Organizator in Pokrovitelj na svojem FB profilu in ostalih družabnih omrežjih sproti objavljata datume tekem, ki so znani vnaprej.

Vsak kandidat za nagradno igro mora izpolniti obrazec - prijavnico v času domače tekme za sodelovanje v žrebu in dokazati, da izpolnjuje pogoje za sodelovanje (kupljena vstopnica).

Nagrajenec bo nato naključno izbran iz bobna v zadnjem odmoru na tekmi. Žreb in razglasitev nagrajenca opravi uradni napovedovalec tekme.  Unionovi hostesi bosta nagrajenca opremili z majčkami za prihod na naslednjo tekmo.

3. Nagrada

Nagrada igre Unionov kavč selektor je ogled tekme iz udobnega fotelja ob parketu v družbi prijatelja ter promocijska majica za oba nagrajenca in druga simbolična darilca Pivovarne Union (brezplačna pijača).

4. Uporaba osebnih podatkov

Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov (ime in priimek, kraj) na spletnih kanalih (socialna omrežja, uradna stran) pokrovitelja Pivovarne Union in organizatorja KK Union Olimpija in po potrebi tudi v drugih medijih ter se strinjajo z obdelavo svojih osebnih podatkov.