Sezonska vstopnica Moja KK Olimpija

Sezonska vstopnica za sezono 2017/2018

Sezonska vstopnica MOJA KK OLIMPIJA vključuje ogled vseh domačih tekem FIBA Lige prvakov, ABA lige in Lige Nova KBM. Hkrati vsebuje tudi klubsko članstvo Moja KK Olimpija, ki omogoča številne klubske in druge ugodnosti!

Kako do sezonske vstopnice?

•  Lanskoletni imetniki sezonskih vstopnic ali paketov vstopnic lahko obnovitev in podaljšanje sedeža enostavno opravite po prejetju ponudbe, ki vam jo bomo poslali na vaš e-naslov ali domači naslov v tednu od 17.7. - 21.7.2017.

Za vse informacije se lahko obrnete tudi na vstopnice@petrol.olimpija.com.

Za lanskoletne kupce sezonskih vstopnic in paketov bomo omogočili podaljšanje obstoječega sedeža do 23.9.2017!

Novi kupci lahko sezonske vstopnice ali pakete kupite preko spletne trgovine KK Petrol Olimpija ali preko www.mojekarte.si in njihove prodajne mreže.

Začetek prodaje?

v ponedeljek, 18. 7. 2017 ob 12.00 se začne prodaja sezonskih vstopnic ter paketov za novo košarkarsko sezono 2017/18. Za lanskoletne kupce sezonskih in paketov bomo omogočili podaljšanje obstoječega sedeža do 23.9.2017.

Kategorije?

• DELUXE  – imetnik vstopnice si bo tekme ogledal iz prve vrste na parketu, na tekmah FIBA Lige Prvakov in treh izbranih tekmah ABA Lige: Crvena Zvezda, Partizan, Cedevita pa mu bomo nudili brezplačno pogostitev v centralni VIP loži
PREMIUM – imetnik vstopnice si bo tekme lahko ogledal z najboljših sedežev zelenega ringa (1.-11. vrsta osrednjega dela tribun A in C)
1. KATEGORIJA – imetnik vstopnice si bo tekme lahko ogledal neposredno iz tribune A in C v zelenem ringu (13.-21. vrsta)
2. KATEGORIJA – imetnik vstopnice si bo tekme lahko ogledal iz tribun B in D v zelenem ringu (tribune locirane za koši)

Zakaj kupiti sezonsko vstopnico?

• Z nakupom sezonske vstopnice imate možnost ogleda prav VSEH domačih tekem sezone, to je najmanj 34 tekem rednega dela in vse tekme NAPREDOVALNIH delov ter četrtfinalno tekmo Pokala Spar

• Pri nakupu sezonske vstopnice plačate NAJNIŽJO CENO za svoj sedež za ogled vseh tekem

• Z nakupom sezonske vstopnice lahko prihranite tudi do 50 % glede na cene v redni prodaji

BREZPLAČEN ogled tekem playoffa za kupce sezonskih vstopnic

• Ob nakupu 5 ali več sezonskih vstopnic velja znižana cena vstopnic, kot za lanske imetnike!

• Z nakupom sezonske vstopnice postanete hkrati tudi član kluba MOJA KK OLIMPIJA, ki omogoča številne klubske in druge ugodnosti

• V okviru klubskih članskih ugodnosti lahko brezplačno potujete na gostovanje v tujino – celotni aranžma, vključno s hotelom, prevozom in ogledom tekme je BREZPLAČEN! (Samo do zapolnitve mest! Pogoji za prijavo po sistemu »kdor prej pride, prej melje« bodo znani tekom sezone)

• Zagotovljeno imate vstopnico za izbrani sedež po vašem okusu za vse pomembne tekme

Prednost in popust pri obnavljanju vstopnic pri naslednji sezoni

• Sodelovanje v nagradnih igrah skozi celotno sezono

• Vabilo na klubske dogodke

Popusti?

15 - 17% popust (odvisno od cen. kategorije) za vse lanske imetnike sezonskih ali paketnih vstopnic za podaljšanje in obnovitev sedežev
• 15 - 17% popust (odvisno od cen. kategorije) na posameznike ali podjetja, ki bodo na novo (naenkrat z enkratnim plačilom) kupili 5 ali več sezonskih.
• Pri nakupu sezonske vstopnica za otroke do 14. leta starosti velja popust 30% za prvega otroka, 40% za drugega in 50% za tretjega otroka ali več. Pogoj je le, da je otroška vstopnica kupljena v paketu z odraslo sezonsko vstopnico.

Opomba: Popusti si ne seštevajo!

Posebnosti?

* Posebna cena velja za dijake, študente, upokojence ter brezposelne. (1 karta na 1 dokument)
** brezplačni vstop za otroke do 3 let, ki ne zasedejo svojega sedeža in težje invalide (invalidski voziček)

CENIK:

 

DELUXE

PREMIUM

PREMIUM*

1.KAT

1.KAT*

2.KAT

2.KAT*

SEZONSKA

680 €

215 €

177 €

151 €

124 €

126 €

102 €

SEZONSKA

cena za lanske imetnike 

578 €

178 €

147 €

125 €

104 €

107 €

87

Cene vključujejo DDV.