Znan strokovni štab

Strokovni štab Uniona Olimpije v sezoni 2017/2018 ostaja isti kot v lanski dobri, ko so Zmaji osvojili dvojno domačo krono.
+ Preberi več

Novinarska vprašanja po skupščini

Po končani redni letni skupščini KK Olimpija Ljubljana je na novinarska vprašanja odgovarjal novi predsednik g. Tomaž Berločnik.

Po skupščini KK Olimpija Ljubljana

Nov predsednik KK Olimpija Ljubljana je za obdobje naslednjih štirih let postal g. Tomaž Berločnik, podpredsedniki g. Jože Mermal, g. ...

Pod košem okrepitev Jordan Morgan

Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo z ameriškim centrom Jordanom Morganom (203 cm, 1991), ki je v pretekli sezoni igral v Grčiji.

Mladi Roko Badžim novi Zmaj!

Union Olimpija je sklenila triletno pogodbo z mladim hrvaškim igralcem Rokom Badžimom (197 cm, 1997), ki prihaja iz Šibenika.

Hrovat na priprave reprezentance

Selektor slovenske reprezentance Igor Kokoškov je skrčil seznam kandidatov za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu z 29 na 19. Med ...

Znani vsi klubi Lige prvakov 2017/2018

Znan je seznam klubov, ki bodo sodelovali v košarkarski Ligi prvakov. Union Olimpija je v redni del tekmovanja uvrščena neposredno.

Slovo predsednika kluba

Po sedmih letih položaj predsednika KK Olimpija Ljubljana zapušča g. Jani Möderndorfer.

Sklic redne letne skupščine

KK Olimpija Ljubljana sklicuje redno letno skupščino, ki bo v torek, 4.7. ob 12.00 v konferenčni sobi v dvorani Stožice. Skupščina je ...