Akcijska ponudba sezonskih vstopnic še naprej traja!

Sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem moštva Petrol Olimpije v sezoni 2018/19 so še vedno na voljo po posebni akcijski ceni. Zmaje bomo v tej sezoni lahko spremljali v Fibini Ligi prvakov, Ligi ABA, Ligi Nova KBM in Pokalu Spar.

Medtem, ko ljubljansko moštvo še naprej čaka svoje nasprotnike v Fibini Ligi prvakov, saj bo žreb potekal v sredo, 11. julija, pa je že znano, da bo v tekmovanju nastopalo 56 ekip iz 28 različnih držav. Sezono v Ligi prvakov bodo Zmaji začeli v torek, 9., ali v sredo, 10. oktobra, v rednem delu sezone pa jih čaka sedem domačih tekem.

Iz skupinskega dela bodo med najboljših 16 moštev Lige prvakov napredovale po štirih ekipe iz vsake skupine, peto- in šesto- uvrščeni ekipi vsake skupine pa bosta zaigrali v Fibinem evropskem pokalu. Končnica Lige prvakov se bo začela 5. marca in končala 3. aprila 2019, zaključni turnir četverice pa bo potekal med 3. in 6. majem 2019.

Z nakupom sezonske vstopnice si bodo vsi navijači lahko ogledali vse domače tekme rednega dela in končnice Lige prvakov. Poleg tega je v ceno sezonske vstopnice vštet še ogled tekem Lige ABA, Lige Nova KBM in Pokala Spar (brez morebitnega zaključnega turnirja, v kolikor ga organizira KK Petrol Olimpija Ljubljana).

Več o sezonskih vstopnicah za sezono 2018/19 si lahko preberete TUKAJ, več o klubu Moja Petrol Olimpija pa TUKAJ. Za dodatne informacije se lahko navijači kadarkoli obrnejo na elektronsko pošto vstopnice@petrol.olimpija.com ali telefonsko številko +386 [0] 31 810 921 [pisarna KK Petrol Olimpija Ljubljana].

NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC