Dražen Bubnić še eno sezono med Zmaji

Petrol Olimpija in 32-letni krilni center Dražen Bubnić sta se dogovorila za podaljšanje sodelovanja, ki je sicer bilo sklenjeno do konca minule sezone, še za eno leto.

Izkušeni krilni center, rojen v Reki, bo tako še naprej igral v zeleno-belem dresu, v katerem je v minuli sezoni v Ligi Nova KBM v povprečju beležil povprečno 4,8 točke, 1,9 skoka ter 0,8 podaje na posamezno srečanje.

Sezona 2018/19 bo peta za zeleno-belo številko 7 v slovenski prestolnici, potem ko je za Zmaje že nastopal med letoma 2012 in 2014, znova pa se je njihovi zasedbi pridružil leta 2016. V svoji karieri je poleg Olimpije nastopal še za Hermes Analitico, Geoplin Slovan, Elektro, Koper, Helios Suns, Sibiu, Rogaško, Kvarner, Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo ter Donar Groningen.

Roman Lisac, direktor Petrol Olimpije:
»Da bi naši talentirani igralci lahko že naslednjo sezono na igrišču izkoristili svoj potencial jim je prav gotovo potrebno dodati še nekaj izkušenj. Vesel sem, da smo se na obojestransko zadovoljstvo za podaljšanje sodelovanja dogovorili z  Draženom Bubnićem, enim izmed najbolj prekaljenih članov našega moštva iz pretekle sezone, ki bo mlajšim znal postreči s pravim nasvetom, ko bo to najbolj pomembno. Hkrati pa bo kot košarkar s slovenskim potnim listom še kako pomemben na naši začrtani poti do potrditve primata na slovenskih parketih tudi v prihodnji sezoni.«

Dražen Bubnić, igralec Petrol Olimpije:
»Zelo zadovoljen sem, da smo se s Petrol Olimpijo dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Del ekipe Zmajev sem že štiri leta, zato se v Ljubljani počutim kot doma. Sestavljamo odlično ekipo, v kateri so igralci, ki bodo v prihodnji sezoni zagotovo odlično sodelovali, upam pa, da bomo uspeli ponoviti uspehe iz zadnjih dveh sezon.«