Dvoboj prvakov!

Na zadnji pripravljalni tekmi pred sezono 2017/2018 se bodo Zmaji v Stožicah (v ponedeljek, 25.9.) pomerili z aktualnim evropskim prvakom Fenerbahcejem!

Slovenski državni in pokalni prvaki se bodo publiki na domačem parketu prvič predstavili v ponedeljek, 25.9.2017 v Stožicah. Gost Ljubljančanov ne bo nihče drug kot evropski prvak - turški Fenerbahče! Zadnja tekma v pripravljalnem obdobju bo seveda odprta za navijače. Ura tekme bo sporočena naknadno!

Vstopnice za Petrol Olimpija - Fenerbahce so že v prodaji!

Pozdravimo Zmaje v prenovljeni podobi!

Košarkarji Petrol Olimpije so se na pripravah zbrali v polni postavi 15. avgusta, v pripravljalnem ciklu jih čaka 11 tekem, vrhunec pa bo gostovanje ekipe legendarnega trenerja Željka Obradovića, ki je v lanski sezoni osvojila naslov evropskih klubskih prvakov.

Zmaji se bodo skušali predstaviti v najboljši luči, nastopili bodo v prenovljenih dresih, za navijače pa bomo v klubu pripravili kar se da pester program. Polnoletni ga bodo seveda lahko spremljali tudi ob kozarčku piva v dvorani!

Kupci sezonskih vstopnic Moja KK Petrol Olimpija, ki bodo kupili sezonsko vstopnico do vključno 15.9., bodo imeli na tekmo brezplačni vstop!

Video