Na gostovanje v Nemčijo

Petrol Olimpija bo v 10. krogu FIBA Lige prvakov v sredo, 10.1. ob 20.00 gostovala pri nemškemu medi Bayreuthu. Srečanje bo v prenosu na Šport TV.

Petrol Olimpijo v 10. krogu FIBA Lige prvakov čaka gostovanje v Nemčiji pri medi Bayreuthu. Ljubljančani se na pot odpravljajo z avtobusom. Tekma je na sporedu v sredo, 10.1. ob 20.00. Srečanje bo v nesporednem TV prenosu na Šport TV. Nemci imajo po devetih tekmah 6 zmag in 3 poraze (delijo si 1. mesto), Ljubljančani pa 3 zmage in 6 porazov (7. mesto). Na tekmi bo na klopi Zmajev debitiral novi trener Zoran Martić.

Jordan Morgan, igralec Petrola Olimpije: "V Nemčijo se odpravljamo motivirani, saj si želimo prikazati dobro predstavo. Medi Bayreuth je dobro moštvo, ki je svojo kvaliteto pokazal že v Ljubljani, kjer so nas nadigrali. Verjamem, da se jim bomo zoperstavili po najboljših močeh. V kolikor odigramo tako kot znamo, lahko pridemo do presenečenja na težkem gostovanju."

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: "Praktično nisem imel še časa analizirati nasprotnika, saj se bolj osredotočam, da dobro spoznam naše igralce. Popolnoma drugače je, ko ekipo gledaš po televiziji ali iz tribun, drugo pa je, ko jih spoznaš preko treninga. Osredotočamo se zgolj na nas same. Srečanje v Nemčiji bomo izkoristili, da kolikor je mogoče v tako kratkem času popravimo določene zadeve v naši igri. Predvsem me zanima, da pokažemo boljši skok in obrambo."