Ob 17.00 v Hali Tivoli

Petrol Olimpija bo v 11. krogu Lige Nova KBM za prvaka v sredo, 25.4. ob 17.00 v Hali Tivoli gostila domžalski Helios Suns.

Petrol Olimpija bo v 11. krogu Lige Nova KBM za prvaka v sredo, 25.4. ob 17.00 v Hali Tivoli igrala za svojo deveto zmago in utrditev na 1. mestu lestvice. Nasprotnik bo domžalski Helios Suns. Izjemno pomembno srečanje za obe moštvi, saj se Helios Sunsi borijo za preboj med štiri, Ljubljančani pa si želijo prvega mesta pred začetkom končnice. Helios Sunsi so v Domžalah slavili prepričljivo zmago 87:73 nad Petrolom Olimpijo, zato je verjeti, da bodo Zmaji še toliko bolj motivirani, da se Domžalčanom oddolžijo za poraz. V zadnjem krogu so Helios Sunsi v gosteh presenetili Sixt Primorsko 75:65, Zmaji pa so v derbiju kroga v Novem mestu premagali Krko 79:71.

Vstopnice za tekmo 11. kroga Lige Nova KBM za prvaka: Petrol Olimpija - Helios Suns (v sredo, 25.4. ob 17.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Zadnji dve zmagi Heliosa v Ligi za prvaka so veliko opozorilo za vse, da so trenutno v zelo dobri pripravljenosti in, da jih nihče ne sme podcenjevati. Na našem zadnjem medsebojnem obračunu so slavili zmago. V Domžalah smo odigrali po vsej verjetnosti najslabšo tekmo v zadnjem obdobju. Srečanje v Hali Tivoli je za to še toliko bolj pomembno, saj si želimo zagotoviti čim boljše mesto na lestvici pred začetkom končnice.«