Po zmago v Hali Tivoli

Petrol Olimpija bo v torek, 5.12. ob 20.00 v Hali Tivoli gostila poljsko zasedbo Rose Radom v tekmovanju FIBA Liga prvakov. Vabljeni na tekmo!

Petrol Olimpija bo jutri, v torek, 5.12. ob 20.00 v Hali Tivoli odigrala še tretje zaporedno srečanje. Tokrat bo v FIBA Ligi prvakov, kjer so Zmaji dosegli eno zmago, nasprotnik poljska zasedba Rose Radom. Poljaki imajo v FIBA Ligi prvakov isti rezultat kot Ljubljančani. Na domačem parketu so slavili proti Banvitu, na drugih tekmah pa so bili neuspešni. Tekma bo v neposrednem prenosu na Šport TV!

V kadru Petrol Olimpije skoraj zagotovo ne bo ameriškega organizatorja igre Talorja Battla, ki si je včeraj poškodoval mišico na nogi (zadnja loža). V naslednjih dneh bo znano koliko časa bo igralec odsoten s parketa.

Vstopnice za tekmo 7. kroga FIBA Lige prvakov: Petrol Olimpija - Rosa Radom (v torek, 5.12. ob 20.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Rose Radom ne smemo podcenjevati, kljub temu, da imamo isti trenutni rezultat v FIBA Ligi prvakov. Njihova igra se vrti okoli obeh ameriških igralcev, češkega reprezentanta Audea, ukrajinskega Zaytseva in poljskega Sokolowskega.  Obe moštvi bosta neobremenjeni z rezultatom. Na srečanje v Hali Tivoli se bomo pripravili po najboljših močeh. Tekmo z Roso Radom bomo vzeli za dober trening, ki ga želiš zmagati, saj je odlično za samozavest. Priznati moramo, da smo z mislimi že osredotočeni na petkovo tekmo Lige ABA v Zadru."

Jan Špan, igralec Petrol Olimpije: "Naredili bomo vse kar je v naši moči, da se dobro regeneriramo in pripravimo na tekmo, ki prihaja. Želimo si zmagati v Hali Tivoli. Verjamem, da v kolikor se držimo navodil trenerjev in odigramo maksimalno, lahko premagamo Roso Radom v Hali Tivoli."