Proti Hopsom v Stožicah

Petrol Olimpijo že jutri, v ponedeljek, 23.10. ob 19.00 v Stožicah čaka tekma 3. kroga Lige Nova KBM. V Ljubljano prihaja ekipa Hopsov iz Polzele.

Petrol Olimpijo v 3. krogu Lige Nova KBM v ponedeljek, 23.10. ob 19.00 v Stožicah čaka tekma s Hopsi iz Polzele. Ljubljančani si želijo zmage na domačem parketu. Hopsi so v drugem krogu slovenske lige izgubili s Šenčurjem 80:73, Zmaji pa so bili uspešni na gostovanju pri Krki, kjer so slavili z rezultatom 96:74. Srečanje bo v spletnem prenosu na www.kzs.si.

Vstopnice za tekmo 3. kroga Lige Nova KBM: Petrol Olimpija - Hopsi Polzela (v ponedeljek, 23.10. ob 19.00 v Stožicah) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Stožicah se na dan tekme odpre uro pred začetkom srečanja.

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Po porazu v Ligi ABA proti ekipi Mornarja, si želimo, da v Stožicah odigramo dobro srečanje in zmagamo. Zmaga bi nam veliko pomenila pred nadaljevanjem vseh tekmovanj. Strniti moramo svoje vrste. Hopsi prihajajo v Ljubljano sproščeni in zato izjemno nevarni."