Starejši pionirji v finalu

Union Olimpija U15 je v polfinalu zaključnega turnirja DP v Dobrovi premagala Zlatorog Laško 68:53. V nedeljskem finalu (ob 11.30 v OŠ Dobrova) jih čakajo Janče.

Starejši pionirji Uniona Olimpije (U15) so v polfinalu državnega prvenstva premagali Zlatorog Laško s 68:53 in se uvrstili v nedeljski finale, kjer jih čaka zelo dobra ekipa iz drugega dela Ljubljane, Janče.

Borut Fijavž, trener Union Olimpija U15: "Že nekaj časa nismo imeli dve ekipi iz Ljubljane v finalu državnega prvenstva, zato lahko nedeljo že sedaj označimo za praznik Ljubljanske košarke. In želim si, da bi se čimveč naših najmlajših fantov Olimpije pridružilo temu praznovanju. Vabimo vse košarkarske šole: Vič, Trnovo, Centralna Bežigrajska, Brezovica, Tone Čufar, Ledina, Prežihov Voranc, Majda Vrhovnik in vse klubske ekipe U9, U9 OKŠ, U11 zeleni, beli in OKŠ, U13 A, B in OKŠ in U15 B v nedeljo 23.4.2017 ob 11:30 na OŠ Dobrova spodbujat fante obeh ekip k najboljši možni predstavi. S trdim delom se bo hitro zgodilo, da boste vi čez dve, tri leta na njihovem mestu. Pot je enaka za vse in se začne točno tam, kjer ste sedaj vi - v košarkarski šoli. Če želiš, da ti drugi ploskajo - najprej ti ploskaj drugim. Če želiš nastopati pred velikim številom gledalcev - bodi del velikega števila gledalcev za nekoga drugega. Bodi to za druge, kar si želiš zase. Zato pridite in se veselite z nami ne glede na rezultat. Trdo smo trenirali zato, da smo kjer smo, in zadnjo tekmo v pionirski kategoriji si želimo odigrati z vašo polno podporo!"