Talenti na delu v ljubljanskih Stožicah

Minuli petek so se v mali dvorani Stožice zbrali trije izmed najbolj nadarjenih mladih košarkarjev v Evropi ta hip, Issuf Sanon, Luka Šamanić in Marko Simonović. Na prijateljskem obračunu v košarki 3x3 so se pomerili z mladimi talentiranimi košarkarji Petrol Olimpije, Paolom Antoniom Urukalom, Luko Tekavčičem in Blažem Janežičem. Zmagovalec obračuna je bil na koncu presenetljiv…

Oči košarkarskih strokovnjakov in navdušencev iz Evrope in celotnega sveta bodo v sezoni 2018/19 znova zelo podrobno spremljale dogajanje v košarkarski Ljubljani. Petrol Olimpija bo imela namreč na svojem seznamu igralcev kar tri košarkarje, ki bodo v bližnji prihodnosti prav zagotovo krojili vrh evropske košarke. Minuli petek so se Issuf Sanon, Luka Šamanić in Marko Simonović prvič v dresu aktualnih slovenskih državnih prvakov tudi pobliže spoznali in skupaj stopili na parket male dvorane Stožice.

Medtem, ko je bil Sanon v noči iz četrtka na petek izbran na naboru Lige NBA kot 44. izbor s strani ekipe Washington Wizards, sta Šamanić in Simonović v slovensko prestolnico prispela v četrtek zvečer in petek izkoristila za spoznavanje Stožic in okolice. S tremi nadarjenimi košarkarji na enem mestu, se je ponudila odlična priložnost, da se košarkarji članskega moštva pomerijo z najboljšimi predstavniki ekip mlajših starostnih kategorij Petrol Olimpije.

Na parketu male stoženske dvorane smo tako lahko spremljali dvoboj ekipe Zelenih (Sanona, Šamanića in Simonovića) in ekipe Belih (Paolo Antonio Urukalo, Luka Tekavčič, Blaž  Janežič), košarkarji obeh ekip pa so prikazali kar nekaj lepih potez. Zmage, z 8:7, po košu Janežiča preko iztegnjene roke Simonovića, so se na koncu veselili Beli, ki so Zelencem pokazali in dokazali, da se tudi v ekipah mlajših starostnih kategorij ljubljanskega kluba kalijo bodoči košarkarji članske ekipe.

Sanon, Šamanić in Simonović bodo do začetka sezone 2018/19 zagotovo še ugotovili, kako igrati skupaj, vsi navijači pa jih bodo lahko spremljali tudi z nakupom sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem KK Petrol Olimpija Ljubljana v sezoni 2018/19. Vstopnice so že na voljo po posebni akcijski ceni, vsi košarkarski navdušenci pa si jih lahko zagotovijo na spodnji povezavi.

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE ZA SEZONO 2018/19
VEČ O SEZONSKIH VSTOPNICAH ZA SEZONO 2018/19

V spletni trgovini si lahko vsak navijač zagotovi tudi zeleno majico KK Petrol Olimpija Ljubljana, v kateri so zaigrali Issuf Sanon, Luka Šamanić in Marko Simonović.

NAKUP MAJICE PETROL OLIMPIJA LJUBLJANA (ZELENA)

Video