V Šentjurju pokazati pravi pristop

Petrol Olimpija bo v 2. krogu Lige NKBM za prvaka v sredo, 14.3. ob 19.00 gostovala v Šentjurju. Srečanje bo v spletnem prenosu preko kzs.si.

Petrol Olimpijo v 2. krogu Lige NKBM za prvaka v sredo, 14.3. ob 19.00 v Šentjurju čaka nasprotnik, ki je tako kot Zmaji v prvem krogu zabeležil zmago. Šentjur, ki je pred domačimi navijači zelo neugodna zasedba, je v prvem krogu po podaljšku premagal Helios Suns z rezultatom 99:95. Ljubljančani so bili v prvem krogu z visoko razliko boljši od Ilirije v Stožicah 86:68. Srečanje v Šentjurju bo v neposrednem spletnem prenosu preko www.kzs.si.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: "V Ligi za prvaka želimo nadaljevati z dobro igro, ki smo jo prikazali v prvem krogu. Pristop na tekmi s Šentjurjem mora biti enak kot na tekmi z Ilirijo."

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "V drugem kolu Lige Nova KBM za prvaka gostimo Olimpijo, ki v zadnjem času igra v odlični formi. V regionalni ligi imajo Ljubljančani pet zaporedni zmag. Zavedamo se, da nas čaka težka tekma. Pred domačo publiko bomo poskušali čim bolje parirati Olimpiji in izkorstiti priložnost za zmago, če se nam bo ta ponudila."