V Hali Tivoli gostimo Partizana

Petrol Olimpijo jutri, v soboto, 10.2. ob 21.00 v Hali Tivoli čaka izjemno zanimivo srečanje 20. kroga Lige ABA. V goste prihaja beograjski Partizan.

Petrol Olimpija bo v 20. krogu Lige ABA v Hali Tivoli gostila beograjskega Partizana. Srečanje bo v soboto, 10.2. ob 21.00. Tekmo si boste lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu na Planet 2. V taboru Zmajev se pred srečanjem ubadajo predvsem s poškodbami in boleznimi, ki so načele ekipo. Za sobotni obračun sta izgubljena še vedno poškodovana Domen Lorbek in Jan Barbarič. Vprašljiv je nastop Gregorja Hrovata (močan udarec v piščal), Erjona Kastratija (močan udarec v prst na nogi) in Igorja Tratnika ter Bojana Radulovića, ki sta zbolela z virozo. Roko Badžim je na zadnjem srečanju zlomil nos, ampak bo verjetno lahko nastopil s pomočjo zaščitne maske. Nastop Erazma Lorbka v dresu Petrola Olimpije bo odvisen od fizične pripravljenosti na dan srečanja. V primeru zmage Ljubljančanov bi se Zmaji tesno približali željenemu 6. mestu v Ligi ABA (trenutno 7 zmag), medtem, ko je Partizan na 5. mestu trenutno z desetimi zmagami po devetnajstih krogih.

Vstopnice za tekmo 20. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Partizan Beograd (v soboto, 10.2. ob 21.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Igrati proti Partizanu je vedno motiv. V prvi vrsti si želim, da bi imeli na voljo čim več zdravih igralcev glede na težave, ki jih imamo v zadnjih dneh. Želimo si odigrati dobro srečanje in poskusili bomo presenetiti Partizana v Hali Tivoli.«

Mirza Begić, igralec Petrola Olimpije: »Partizan je vedno bil atraktiven nasprotnik in tekme Olimpije ter Partizana so bile vedno zanimive za gledalce. Želimo si podpore naših navijačev v Hali Tivoli. Ne glede na težave, ki jih imamo s poškodbami in boleznimi, verjamemo, da lahko odigramo dobro tekmo in presenetimo Partizana, ki je favorit glede na situacijo.«