V Halo Tivoli prihaja Mornar

Petrol Olimpija bo v 5. krogu Lige ABA v soboto, 21.10. ob 19.00 v Hali Tivoli gostila črnogorski Mornar iz Bara.

Petrol Olimpija v soboto, 21.10. ob 19.00 v Hali Tivoli nadaljuje tekmovanje v Ligi ABA. Na tekmo 5. kroga Lige ABA v Ljubljano prihaja črnogorski Mornar iz Bara. Ljubljančani si po štirih odigranih tekmah v Ligi ABA delijo tretje mesto z rezultatom 2 zmag in 2 porazov. Mornar, ki je po imenih pred sezono sestavil izjemno kvalitetno zasedbo, je začel tekmovanje pod pričakovanjih in je trenutno na zadnjem mestu z rezultatom 1 zmage in 3 porazov. Zmaji si po potovanju iz Turčije želijo odigrati dobro tekmo pred domačo publiko v Hali Tivoli. Za Petrol Olimpijo zagotovo ne bosta nastopila poškodovana Jan Barbarič in Talor Battle.  

Vstopnice za tekmo 5. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Mornar Bar (v soboto, 21.10. ob 19.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji.

Vabljeni v Halo Tivoli!

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Pričakujemo težko in trdo srečanje. Mornar je ekipa, ki je sestavljena iz odličnih individualnih igralcev. Igrajo izjemno nepredvidljivo v napadu in na to se bomo dobro pripravili. Razmišljamo tudi o naši igri, saj si v Hali Tivoli želimo izključno le zmage."

Jordan Morgan, igralec Petrol Olimpije: "Dobro smo se pripravili na nasprotnika. Verjamem, da bomo odigrali dobro srečanje. Pred domačimi navijači želimo priti do pomembne zmage v Ligi ABA."