V nedeljo ob 21.00 z Zadrom

Petrol Olimpija se bo v zadnjem 22. krogu Lige ABA v nedeljo, 11.3. ob 21.00 v Stožicah pomerila z Zadrom. Vabljeni na tekmo!

Petrol Olimpija bo v zadnjem 22. krogu Lige ABA v Stožicah v nedeljo, 11.3. ob 21.00 gostila ekipo Zadra. Ljubljančani, ki pred zadnjim krogom zasedajo 7. mesto v Ligi ABA, si želijo pokazati dobro predstavo pred domačimi navijači. Zadar trenutno zaseda 6. mesto. Zmaji so na prvem srečanju v Zadru izgubili z rezultatom 97:77. Petrol Olimpija bo naredila vse v svoji moči, da poskusi doseči zmago nad Zadrom.

Vstopnice za tekmo 22. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Zadar (v nedeljo, 11.3. ob 21.00 v Stožicah) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Stožicah se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Pred nami je še zadnja tekma v Ligi ABA v letošnji sezoni. Nasprotnik je neugodna ekipa Zadra. Sezono  v Ligi ABA si želimo zaključiti z dobro predstavo v Stožicah. Zadru se bomo poskusili oddolžiti za visok poraz v prvem delu sezone. V vsakem primeru upamo, da bo dobra tekma in, da se bomo pred svojimi gledalci uspešno poslovili od letošnje sezone v Ligi ABA.«

Domen Lorbek, kapetan Petrola Olimpije: »Še zadnjič letos se bomo pomerili v Ligi ABA z Zadrom v Stožicah. Želimo si prikazati dobro predstavo na domačem parketu. Verjamem, da smo dobro pripravljeni in že nestrpno pričakujemo nedeljski obračun.«