V nedeljo z Zvezdo v Hali Tivoli

Petrol Olimpija bo v 3. krogu Lige ABA v Hali Tivoli gostila beograjsko Crveno Zvezdo. V nedeljo, 8.10. ob 17.00 vabljeni v Halo Tivoli! Vstopnice so v prodaji!

Petrol Olimpija bo v nedeljo, 8.10. ob 17.00 v Hali Tivoli odigrala tekmo 3. kroga Lige ABA. V Ljubljano prihaja beograjska Crvena Zvezda, ki je nesporen favorit za naslov prvaka v tem tekmovanju. Beograjčani, ki nastopajo tudi v Evroligi, bodo v Ljubljani odigrali prvo letošnjo tekmo v gosteh, saj so pred tem na domačem parketu porazili Mornar 88:77 in Mega Bemax 90:80.

Zmaji so v 1. krogu Lige ABA premagali Igokeo v Stožicah 95:93, v drugem pa so izgubili proti Ciboni v Zagrebu 96:85. Varovanci trenerja Gašperja Okorna si na tekmi proti favoritom iz Beograda želijo predvsem pokazati boljšo igro v obrambi.

Vstopnice za tekmo 3. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Crvena Zvezda (v nedeljo, 8.10. ob 17.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Vabljeni v Halo Tivoli!

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Crvena Zvezda je tudi v letošnji sezoni Lige ABA eden izmed favoritov za naslov. Odhajajo na prvo gostovanje v sezoni, mi pa si želimo popraviti slab vtis, predvsem v obrambi, ki smo ga pustili na tekmi v Zagrebu. V nedeljo si v Hali Tivoli želimo čim večje podpore gledalcev, z njihovo pomočjo s tribun bomo poskušali presenetiti favorizirane goste iz Beograda. Dejstvo je, da je Crvena Zvezda velik favorit, ampak naredili bomo vse, da pokažemo dobro predstavo in poskusimo presenetiti še neporaženo ekipo v Ligi ABA."

Jordan Morgan, igralec Petrol Olimpije: "Predvsem moramo boljše odigrati v obrambi, saj nas čaka še bolj agresiven nasprotnik kot je bila to Cibona. Srečanje moramo od prve do zadnje minute odigrati zelo osredotočeno. Želimo si polne tribune v Hali Tivoli, saj verjamemo, da nas vse čaka dobra in zanimiva košarkarska predstava. Vse navdušence nad košarko vabim, da si nedeljsko popoldne rezervirajo za tekmo v Hali Tivoli!"