V petek ob 20.00 v Zadru

Petrol Olimpijo v petek, 8.12. ob 20.00 v Zadru čaka srečanje 11. kroga Lige ABA. Zmaji so odpotovali v Zadar brez Kastratija in Battla, ki sta poškodovana.

Petrol Olimpijo v 11. krogu Lige ABA čaka zahtevno gostovanje v Zadru, ki je v zadnjem času beleži odlične rezultate. Srečanje bo na sporedu v petek, 8.12. ob 20.00 v Dvorani Krešimirja Ćosića. Ljubljančani so se na pot v Zadar odpravili brez poškodovanega Talorja Battla (zadnja loža), ki bo predvidoma s parketa odsoten tri tedne in Erjona Kastratija (gleženj). Za petkov obračun je vprašljiv Bojan Radulović, ki si je zvil gleženj na zadnji evropski tekmi v Hali Tivoli.

Srečanje v Zadru bo v neposrednem prenosu na Planet 2.

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Zadar je v dobri formi. V zadnjem obdobju beležijo izredno dobre igre in rezultate. Igrajo pred domačimi navijači, zato nas čaka še posebej težko delo. V Zadru si želimo odigrati podobno kot v zadnjih krogih Lige ABA. Veliko bo odvisno od nas samih. Pričakujemo zanimivo srečanje."

Jordan Morgan, igralec Petrol Olimpije: "Čaka nas težko gostovanje v Zadru. Naredili bomo vse, da presenetimo domačina. Verjamem, da smo sposobni odigrati na visokem nivoju."