V Stožice prihaja sloviti Maccabi

Union Olimpijo v sredo, 3.2. ob 20.30 v Stožicah čaka izjemna tekma EuroCup LAST32. V Ljubljano prihaja Maccabi!

Union Olimpijo v sredo, 3.2. ob 20.30 v Stožicah čaka izjemna tekma v drugem delu mednarodnega tekmovanja EuroCup (LAST32). V Ljubljano prihaja večkratni evropski prvak Maccabi iz Tel Aviva.

Vstopnice za izjemno zanimivo srečanje so v prodaji preko sistema www.eventim.si. Blagajna v Stožicah se odpre dve uri pred začetkom tekme.

Posebne gostje tekme z Maccabijem v Stožicah bodo v okviru 70 let košarkarske Olimpije bivše prve dame izpod tivolskih košev. Na tekmi bodo vsi obiskovalci lahko sodelovali tudi v nagradnih igrah Triglav met s sredine za 5000 EUR in Unionov kavč selektor. Minute odmora bodo popestrile Olimpijine Zmajčice!

Vljudno vabljeni!

VIDEO - Trener Potočnik
VIDEO - Sava Lešić

Gašper Potočnik, trener Uniona Olimpije: "Lahko rečem, da je to ena lažjih tekem za našo ekipo. Užitek bo igrati v Stožicah proti takšnemu nasprotniku. Maccabi je odlična ekipa. Veselimo se srečanja, saj verjamem, da se bomo pokazali v dobri luči. Verjamem, da lahko konkuriramo slovitim imenom, ki jih imajo v svoji zasedbi. Maccabi bo maksimalno pripravljen, saj gre za izjemno pomembno srečanje za njih. Poskušali bomo razdeliti minutažo med ostale igralce, ki mogoče igrajo nekoliko manj. Še več minut za igro bo za naše mlajše igralce in upam, da bodo priložnost dobro izkoristili. Verjamem in upam, da bomo v igri za zmago do konca tekme."

Sava Lešić, igralec Uniona Olimpije: "Nismo v položaju, da Maccabiju grozimo in napovedujemo zmago. Predvsem se moramo osredotočiti, da pokažemo svoj maksimum na igrišču. Srečanje bomo vzeli predvsem za to, da pokažemo dobro igro in še nekoliko dvignemo našo pripravljenost. Če bomo imeli priložnost za presenečenje, bomo naredili vse, da jo izkoristimo."