Zadnja preizkušnja pred Pokalom SPAR

Petrol Olimpija bo v ponedeljek, 12.2. ob 19.00 v Hali TIvoli odigrala še zadnjo tekmo rednega dela Lige Nova KBM. Zmaji so že uvrščeni v Ligo za prvaka.

Varovance trenerja Zorana Martića v ponedeljek, 12.2. ob 19.00 v Hali Tivoli čaka še zadnja preizkušnja pred pokalnim vikendom. Ljubljančani bodo na zadnji tekmi rednega dela Lige Nova KBM v Hali Tivoli gostili Helios Suns. Tako Domžalčani kot Zmaji so že uvrščeni v Ligo za prvaka zato je srečanje praktično brez rezultatskega naboja. Petrol Olimpija bo tekmo vzela predvsem kot pripravo na polfinale Pokala SPAR, ki jo čaka v petek, 16.2. ob 20.30 v Hali Tivoli. V polfinalu bo nasprotnik Sixt Primorska.

Vstopnice za tekmo 18. kroga Lige Nova KBM: Petrol Olimpija - Helios Suns (v ponedeljek, 12.2. ob 19.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Zadnja tekma v rednem delu Lige Nova KBM nima rezultatskega pomena. Srečanje bomo izkoristili za čim boljšo pripravo na Pokal SPAR, ki sledi konec tedna v Hali Tivoli.«