Moja Petrol Olimpija

KK Petrol Olimpija Ljubljana v sezoni 2018/19 navijačem in podpornikom 17-kratnih državnih prvakov omogoča možnost, da postanejo del Zmajev s članstvom v klubu MOJA PETROL OLIMPIJA!

MOJA PETROL OLIMPIJA združuje in bo še naprej združevala vse navijače in podpornike Petrola Olimpije in je izključno komercialne narave.

Članstvo v klubu MOJA PETROL OLIMPIJA vsem navijačem omogoča koriščenje številnih ugodnosti. Poleg uživanja na domačih tekmah Petrol Olimpije ob ugodnejšem nakupu posamičnih vstopnic za ogled domačih tekem Petrol Olimpije, bodo navijači s članstvo v MOJI PETROL OLIMPIJI deležni velikega števila aktivnosti.

Hkrati bodo vsi, ki bodo postali člani kluba MOJA PETROL OLIMPIJA vsaj enkrat tedensko in ekskluzivno obveščeni o dogajanju v KK Petrol Olimpija Ljubljana.

Navijači s članstvom v MOJA PETROL OLIMPIJA pokažejo, da v njihovih prsih bije #ZmajevoSrce, vsi pa si želimo, da bodo tribune na domačih tekmah Petrol Olimpije v mednarodnih in domačem tekmovanju vedno nabito polne.

Bodite obveščeni!

Vsi člani kluba MOJA PETROL OLIMPIJA bodo vsaj enkrat tedensko prejemali novice o aktualnem dogajanju in aktivnostih v KK Petrol Olimpija Ljubljana.

Bodite prisotni!

Člani MOJA PETROL OLIMPIJA bodo vabljeni na različne dogodke, ki jih organizira KK Petrol Olimpija Ljubljana skupaj s podporniki in sponzorji.

Bodite povezani!

Člani kluba MOJA PETROL OLIMPIJA bodo po posebnih akcijskih cenah deležni različnih vrst storitev in aktivnosti sponzorjev ter podpornikov KK Petrol Olimpija Ljubljana.

Ugodnosti, ki jih med sezono 2018/19 lahko koristijo člani kluba MOJA PETROL OLIMPIJA:

+ Ugodnejši nakup posamičnih vstopnic za ogled domačih tekem KK Petrol Olimpija Ljubljana (20-odstotni popust).
+ Ugodnejši nakup sezonskih vstopnic za ogled domačih tekem KK Petrol Olimpija Ljubljana (10-odstotni popust; Ne velja za predhodne imetnike sezonskih vstopnic).
+ Različne ugodnosti pri podpornikih in sponzorjih KK Petrol Olimpija.
+ V KK Petrol Olimpija Ljubljana bomo v prihajajoči sezoni in nadaljnjih sezonah neprestano skušali povečati količino in ugodnosti različnih podpornikov.
+ Obveščanje o aktualnih novicah KK Petrol Olimpija Ljubljana preko posebnega newsletterja.
+ 15-odstotni popust na artikle iz trgovine KK Petrol Olimpija Ljubljana.
+ možnost brezplačne udeležbe na gostovanju ene izmed tekem ABA lige za prvih 50 prijavljenih navijačev (tekma bo izbrana naknadno)

UGODNOSTI ZA ČLANE KLUBA MOJA PETROL OLIMPIJA V SEZONI 2018/19:

O ugodnostih v tekmovalni sezoni 2018/19 bomo člane kluba Moja Petrol Olimpija in vse košarkarske navdušence, ki si to želijo postati, obveščali sproti.