Sezonska vstopnica Moja KK Olimpija

S sezonsko vstopnico si lahko navijači ogledajo vse domače tekme Fibine Lige prvakov (brez morebitnih tekem zaključnega turnirja, v kolikor ga organizira KK Petrol Olimpija), Lige ABA, Lige Nova KBM ter Pokala Spar (brez morebitnih tekem finalnega turnirja, v kolikor ga organizira KK Petrol Olimpija).

Ob nakupu sezonske vstopnice vsak navijač avtomatično postane član oziroma članica kluba Moja Petrol Olimpija, ki omogoča številne klubske in druge ugodnosti!

Vsak kupec sezonske vstopnice bo prejel tudi poseben navijaški paket, skupaj z ugodnostmi, ki jih prinaša klub Moja Petrol Olimpija, pa bodo kupci pred začetkom sezone vabljeni tudi na druženje s člansko ekipo KK Petrol Olimpija.

Sezonske vstopnice so že na voljo po posebni akcijski ceni, ko pa bodo vstopnice, ki so na voljo po akcijski ceni pošle, bo KK Petrol Olimpija Ljubljana začel z redno prodajo sezonskih vstopnic. Novost pred začetkom sezone so tudi otroške sezonske vstopnice, ki jih je možno dobiti po posebni, enotni ceni, veljajo pa za otroke do 14. leta.

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE

Kategorije:

DELUXE – sedeži ob parketu

RDEČA – PREMIUM

RUMENA– 1. KATEGORIJA

ZELENA – 2. KATEGORIJA

 

• DELUXE  – imetnik vstopnice si bo tekme ogledal s samega parketa, na izbranih tekmah pa mu bomo ponudili brezplačen prigrizek ter pijačo v Super VIP loži

• PREMIUM – imetnik vstopnice si bo tekme lahko ogledal z najboljših sedežev zelenega ringa (osrednji trije sektorji tribun A in C)

• 1. KATEGORIJA – imetnik vstopnice si bo tekme lahko ogledal iz kotnih delov tribun Arene Stožice

• 2. KATEGORIJA – imetnik vstopnice si bo tekme lahko ogledal iz tribun B in D v zelenem ringu (tribune, locirane za koši)

AKCIJSKE CENE VSTOPNICA (EARLY BIRD)

 

PREMIUM

PREMIUM*
dijaki, študenti, upokojenci,

brezposelni

PREMIUM

(do 14. leta)

1. KAT

1. KAT*
dijaki, študenti, upokojenci, brezposelni

1. KAT

(do 14. leta)

2. KAT

(do 14. leta)

SEZONSKA

185 EUR

154 EUR

56 EUR

148 EUR

113 EUR

56 EUR

56 EUR

Zakaj kupiti sezonsko vstopnico?

- z nakupom sezonske vstopnice imate možnost ogleda vsaj 30 domačih tekem KK Petrol Olimpija v sezoni 2018/19;

- pri nakupu sezonske vstopnice plačate najnižjo ceno za svoj sedež;

- zagotovljeno imate vstopnico za izbrani sedež po vašem okusu za vse pomembne tekme;

- ob nakupu dodatnih sezonskih vstopnic vam priznamo 10% popust, ob nakupu 5 ali več vstopnic pa 20% popust;

- nakup omogoča prenosljivost vstopnice, ki je v obliki plastične kartice;

- z nakupom sezonske vstopnice postanete tudi član/članica kluba Moja Petrol Olimpija, ki omogoča številne klubske in druge ugodnosti;

- v okviru klubskih članskih ugodnosti lahko brezplačno potujete na gostovanje v tujino – celotni aranžma, vključno s hotelom, prevozom in ogledom tekme je brezplačen!;

- nič dolgega in napetega čakanja v vrstah za posamične vstopnice;

- prednost pri obnavljanju vstopnic pri naslednji sezoni.

Novosti 2018/2019

- Early Bird vstopnica

- otroške vstopnice

- nova shema popustov ob nakupu več sezonskih vstopnic (10% popust ob nakupu več kot ene sezonske vstopnice, ob nakupu 5 ali več vstopnic sezonskih vstopnic pa 20% popust);

- prenosljivost sezonske vstopnice;

- navijaški paket presenečenja.

NAKUP SEZONSKE VSTOPNICE

Vsi navijači lahko več informacij o nakupu sezonskih vstopnic prejemejo preko elektronske pošte vstopnice@petrol.olimpija.com in telefonske številke +386 [0] 31 810 921.